Greenery – culoarea anului 2017

Înțelegem cât de importante sunt culorile în viața noastră și influența pozitivă pe care o au asupra oamenilor și locurilor unde își petrec timpul, chiar dacă experiențele și interpretările pot fi diferite.

Vrem să facem o chemare la natură printr-o experiență de senzații și culori, în care lemnul este protejat de o finisare colorată. Pentru această temă am ales un trend cromatic – culoarea anului 2017 dată de Pantone –  verdele în nuanță crudă, vie. Deloc surprinzătoare și întâmplătoare alegerea acestui verde-viu, susținută de trendul eco-frendly. O culoare puternică prin mesajul ei clar. Într-o lume complexă și supra-conectată, unul dintre cele mai bune lucruri de care ne putem înconjura este natura sau măcar putem crea legături care să ne apropie de natură. Reprezintă un îndemn pentru restabilirea echilibrului și reconectării cu natura.

Încercați să aduceți în interior verdele de afară. Natura este unul dintre lucrurile de care vrem să ne bucurăm cât mai mult, iar nevoia de „verde” se accentuează. Folosiți această culoare venită din natură, care sugerează vitalitate și reînoire. Dă bine în multe combinații. Este o culoare care își face loc cu ușurință în camerele de copii, în locuințele moderne și în birouri cu ambient energic, radiant.

vopsea pentru lemn greenery

Folosiți-vă de trend, inspirați-vă și oferiți perspective noi. Creați piese de interior actuale. Nu întâmplător facem această propunere alegând această culoare. O vedem rămânând pentru multă vreme printre preferate, datorită asocierii cu natura și emoției pe care o transmite. Un moment perfect pentru a retransmite un mesaj universal. Alegerea unei nuanțe care semnifică prospețime și revitalitate, un nou început.

vopsea pentru lemn greenery

Este și o invitație. Integrarea acestei culori organice poate fi răspunsul la nevoia și dorința de armonie cu natura. Creează ambientul unui nou stil de viață confortabil și „aerisit”. Trăsătura sa inerent „neutră” reflectă avantajul de a putea fi utilizată în doze mari sau mici, cu sau fără alte adaosuri, ca accent de culoare sau ca punct de plecare pentru alte scheme de culori. Este ușor de asociat și se pretează perfect în mixuri aducând un ton de vitalitate.

Greenery în oferta Polistuc

Este potrivită pentru bucătării și băi, drept pentru care Greenery este prezent în oferta Polistuc de vopsele pentru lemn în baze hidrodiluabile și poliuretanice, pentru o rezistență bună la umiditate și la temperaturi înalte. Puteți alege mat sau lucios.

vopsea pentru lemn greenery

Dacă pur și simplu doriți să schimbați câteva lucruri pe ici pe colo pentru a aduce prospețime și o nouă energie – această nuanță îndrăzneață ar putea oferi inspirația de care aveți nevoie pentru echilibru și o stare de bine. Dacă aveți idei mai creative, o puteți folosi împreună cu patine sau efecte speciale. Oferta este completată și de culorile făcute în bază nitro. În plus filmul următor aduce alte idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *