Polistuc în România

POLISTUC este o marcă italiană de produse de finisare pentru lemn și metal.

Înființată în 1972, a devenit repede cunoscută, atât pe piața din Italia, cât și în restul Europei, prin produsele sale cu întărire sub acțiunea radiației ultraviolete – cunoscute ca produse UV. Pionieri și inovatori în domeniu, echipa POLISTUC din Italia a dezvoltat rapid produselele și tehnologiile, punând accent pe protecția mediului.

După recunoașterea primită pentru produsele UV pe piața internațională, POLISTUC și-a diversificat oferta, ajungând să cuprindă o gamă completă de produse pentru finisarea lemnului. În plus, a dezvoltat și o gamă de produse de finisare pentru metal.

Gama variată de produse de finisare, începând cu baițuri și materiale de protecție a lemnului, până la lacuri și emailuri, este destinată finisărilor profesionale a oricărui tip de lemn. De asemenea, există produse pentru orice tehnologie, de la produse care se pretează a fi aplicate cu pensula sau trafaletul, până la cele care se aplică pe linii de finisare complexe.

În funcție de proiectul de finisare pot fi alese produse pentru interior sau exterior din gama care cuprinde produse nitro, poliuretanice, poliesterice, precum și produse hidrodiluabile.

2 comentarii la „Polistuc în România

  1. Buna ziua,
    Ma intereseaza sa achizitionez vopsea alba poliuretanica lucioasa-tot sistemul, pentru 4 usi de interior
    Eu sunt din Bacau, exista distribuitor pe zona sau cum se face livrarea.
    Cat costa vopseaua+catalizator+etc.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *