Ce servicii vă oferim

Va oferim servicii complete care acoperă întregul proces de finisare a lemnului. Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile specifice ale acestora, cu scopul de a oferi soluții pentru cele mai eficiente rezultate. Noi furnizăm servicii și produse pe care industria de prelucrare a lemnului actuală le solicită. Combinând priceperea și cunoștințele cu experiența noastră furnizăm soluții care îmbunătățesc rezultatul profesional al fiecărui client. Lucrând cu noi vă faceți munca mai ușoară și mai eficientă.

Colour Lab

Sistemul de colorare Polistuc Colour Passion este conceput și structurat pentru a ne permite să reproducem o gamă largă de lacuri pigmentate de calitate. Datorită fiecarei componente a sistemului este posibil să reproducem culori incluse în cataloage de culori utilizate în mod obișnuit, cum ar fi RAL, NCS, Pantone, Sikkens, etc. Sistemul de colorare Polistuc Colour Passion, prin urmare, este compus din două părți, un software și un hardware, care se integrează perfect pentru a vă putea oferi cea mai bună calitate și reproducere lacurilor pigmentate, atât în mat cât și la cele lucioase.

Asistență tehnică

Echipa noastră tehnică este pregătită pentru a ghida departamentul dumneavoastră de finisare în cazul lansării a noi produse dar și în activități de zi cu zi. Lucrăm împreună cu fiecare client pentru a oferi un sistem de finisare adaptat cerințelor companiei dvs. Nivelul nostru înalt de experiență combinat cu perfecționarea continuă ne face capabili să vă consiliem în timpul întregului proces și să livrăm un serviciu adaptat proiectelor dvs. de finisare. Ne place să finisăm lemnul și acordăm o mare atenție detaliilor pentru a obține soluția perfectă la final chiar dacă doriți un finisaj modern, antichizat sau foarte sofisticat.

Efecte speciale

Reproducem orice finisaj indiferent de gradul de complexitate pe care îl arată. Efecte speciale, finisaje antichizate sau orice alt mod de acoperire a lemnului nu reprezintă o enigmă pentru noi. Contactează unul dintre consultanții noștri tehnici și te vei convinge.